Vamos bistro & bar

Vamos Bistro & Bar

Snabbmat på riktigt

Behöver snabbmat vara ett halvfabrikat som görs utan passion och kärlek? Självklart inte! Vi på Vamos tar snabbmaten på allvar och vare sig du väljer någon av våra hälsosamma frukostpaket, fräscha sallader som görs á la minute, pasta eller burgare så skall du veta att allt är gjort från grunden av oss och att vi har lagt ner vår själ för att du skall få en historia till det du äter.

Färsen till våra burgare hämtar vi från Bjursunds slakteri som ligger i Valdemarsvik. Bjursund jobbar bara med närliggande gårdar där god djurhållning kan garanteras och innan djuret blir till råvara ser man till att det har fått stressa av så mycket som möjligt för att ge bästa resultat. Vår blandning av färs är hemlig men lita på oss när vi säger att vi har gjort allt för att du skall få en härlig upplevelse!

Det är så här vi vill ha det och vi hoppas att du också vill det.

Vill du bara ta en titt på utbudet innan besöket? Lugnt! Klicka på länkarna så kan du botanisera. Vi har en Bistro-meny som serveras hela dagen, 14 olika sorters Cava, förmodligen flest sorter i södra Sverige - och massa annat gutt på dryckesmenyn!

Bistromeny Dryck Till webshopen

Luncherbjudande

Vi har ett riktigt schysst luncherbjudanden där ni varje dag mellan 11-14 får en valfri rätt från bistromenyn inklusive dryck för bara 119 spänn.

Vår lunchmeny

På plats eller takeaway

Slå dig dig ner i vår nybyggda servering och njut av padeln som spelas precis nedanför. Eller beställ enkelt din mat genom vår webshop. Då får du göra klart det du ska och kan sedan komma upp till oss och hämta din färdiga mat. Det mesta från vår meny kan du dessutom beställa för Take Away.

”Jag har inte tid att vänta på mat efter matchen, jag måste jobba också”

Detta har vi självklart tänkt på så kom upp till oss innan matchen och förbeställ ditt frukostpaket eller mat. Vi fixar allt medan du svettas på banan - när du sedan kliver ur omklädningsrummet står din kasse där och väntar på dig.

Företag

Vi hjälper mer än gärna ditt företag att mötas tillsammans med dina kunder eller personal och kombinera sporten med umgänget före eller efter. Vi fixar allt från den enkla representationen till minimässor eller varför inte bara ta med personalen på en afterworkpadel? Endast fantasin sätter gränser.

Skicka ett mail till bistro@vamospadelclub.se så tar vi det därifrån.

Vamosfrukost på jobbet

Är det din tur att fixa kontorets fredagsfrukost eller fikat till personalmötet? Gör det smidigare med oss. Välj det frukostpaket som passar dig bäst, hur många paket som önskas och när du vill ha det levererat. Skicka sedan ett mail till Viktor på viktor@vamospadelclub.se så fixar vi resten. Vi kör ut frukosten till er arbetsplats - så kan ni fokusera på att lösa de viktiga frågorna på jobbet istället. 

Skulle ni vilja ha ett abonnemang med färdig frukost varje vecka så tar Viktor fram en offert för just er. Smidigt va?  

Lilla frukostpaketet
Ost- eller skinkfralla med lite grönt, färskpressad apelsinjuice - 75kr.

Mellan frukostpaketet
Ost- eller skinkfralla med lite grönt, färskpressad apelsinjuice, Over night oats kryddad med kanel och kardemumma, toppad med färska bär och kokosflakes. Alternativt, en härlig Smoothiebowl toppad med färska bär och kokosflakes - 109kr.

Stora frukostpaketet
Ost- eller skinkfralla med lite grönt, färskpressad apelsinjuice, Over night oats kryddad med kanel och kardemumma, toppad med färska bär och kokosflakes. Alternativt, en härlig Smoothiebowl toppad med färska bär och kokosflakes. Kokt ägg och en avokadohalva - 129kr.

Säg även till om ni vill ha kaffe eller te medskickat (om ni inte redan har det på jobbet det vill säga!).  

Vi tar självklart hänsyn till allergier eller specialkost.

Kontakt

För att boka bord eller förbeställa mat, ring 0480-43 07 21 eller mejla bistro@vamospadelclub.se